Dokument till medlemsmöte 20/3 kl 14:00 (uppdaterad: ingen aktivitet 31/3).

Nu på söndag är det dags för det sydliga firandet av Piratpartiets tioårsjubileum. Jag tänkte laga Dhal (indisk linsgryta) och köttfärspaj, serverat med blandad sallad och bröd. Speciellt pajen kommer att beräknas till de som anmäler intresse, så maila mig eller skane@piratpartiet.se att du kommer.

Passa även på om du har förslag som ska tas upp på medlemsmötet (föreningens högsta beslutande organ), som börjar klockan 14:00. Till detta publicerar jag härmed mötesdokumenten. Mötena är öppna för alla medlemmar och behöver ingen föranmälan.

Därefter blir det medlemsmöte för Piratpartiet Lund 15:00, en kortare föreläsning om partiets historia och höjdpunkter cirka 16:00 och därefter gemensam mat ca 17:00.

(Jag talade i ett utskick om en diskussion om basinkomst 31/3 på Inkonst. Det var, som vissa läsare påpekat, felaktigt. Dock finns utförlig information och beräkningar om basinkomst finns på Christian Engströms blogg https://christianengstrom.wordpress.com/category/basinkomst/ )

Varmt välkomna på söndag!

Jan-Erik Malmquist,
Ordförande Piratpartiet Skåne

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>