Ännu en fullspäckad valvecka är framför oss!

Hej Skånepirater

Jag hoppas att du sett att du kan boka upp dig att hjälpa till i våra valstugor i Malmö och Lund. Där behövs alltid mer folk som kan tala för partiet med förbipasserande. Och utöver att stå i valstugor finns det massor av andra saker som du kan göra i veckan. Till exempel vore det super om du kunde tänka dig att (kostnadsfritt) beställa hem en kartong eller två av Amelias transparensrapport och stoppa i brevlådor i området där du bor samt skicka ett mail till mig och meddela vilket område du täckt. Vi har så det räcker till alla hushåll i hela Skåne

Måndag 12/5

Malmö
Vi har fått ner Angelica Algdal från Blekinge som ska representera oss i en skoldebatt på St Petriskolan medan jag själv ska tala på Malmö folkhögskola samt Stadsbiblioteket under dagen. Där får jag även hjälp av Olavi Brunkestam.

Tisdag 13/5

Ystad
Vår Europaparlamentariker Amelia Andersdotter gästar Österportgymnasiet och Östersjögymnasiet i Ystad. Vi ska ordna bokbord så vill du hjälpa till hör av dig till mig.

Lund
Samma kväll (17-20) kommer Amelia även finnas på plats vid vår valstuga i Lund. Det är bara att komma förbi om du vill träffa henne.

Helsingborg
Det är även piratpyssel i Helsingborg (17-20). Drop in för alla som vill pröva på!

Onsdag 14/5

Lund
Har du tid över före lunch kan du även denna dag skymta Amelia vid valstugan i Lund innan hon åker vidare.

Kristianstad
Här besöker Amelia Söderportsgymnasiet (13-14).

Helsingborg
Amelia kommer sedan göra ett stopp i Helsingborg (16:30-17:30) där hon tillsammans med Björn Flintberg svarar på frågor om EU.

Landskrona
På kvällen finns Amelia i Landskrona för ett torgmöte. Eventuellt kan Gustav Nipe, ordförande för Ung Pirat och fyra på vår EU-lista, också kika förbi.

Torsdag 15/5

Vellinge
På förmiddagen ska jag åka ner till Sundsgymnasiet i Vellinge och prata med alla tredjeklassare. Vill du hänga på är det bara att höra av sig, det finns gott om plats i Bilen.

Helsingborg
Jag företräder piratpartiet i en EU-debatt på Kulturpunkten Dalhem kl 18. Det finns en artikel i HD om debatten.

Landskrona
Vår alldeles egna Michael Andersson ger sig på konstformen Pecha Kucha i Landskrona.

Fredag 16/5

Lund
Lundakarneval!!! Vi ska finnas ute hela tiden och synas. Mer info kommer i veckan!

Helsingborg
Förhoppningsvis blir det torgmöte på eftermiddagen på fredagen i Helsingborg. Mer info om detta kommer i så fall i ett separat mail.

Lördag 17/5

Lund
Lundakarneval!!! Vi ska finnas ute hela tiden och synas. Mer info kommer i veckan!

Landskrona
Vår EU-kandidat, och tillika ordförande för Regnbågspiraterna, Deeqa Hussein gästar Landskrona Pride.

Söndag 18/5

Lund
Lundakarneval!!! Vi ska finnas ute hela tiden och synas. Mer info kommer i veckan! Som vanligt är det även piratfika för hela Skåne på Winstrupsgatan 1 på söndagen. Eventuellt kan tiderna flyttas lite på grund av karnevalen, men räkna med att vi är där mellan 15-18 som vanligt om inget annat sägs i framtida mail.

 

Som du säkert märker är det en fullspäckad vecka och vi kommer behöva hjälp på alla fronter överallt. Så tveka inte att höra av dig om du har tid att hjälpa till någonstans. Antingen via mail (mattias.bjarnemalm@piratpartiet.se) eller via 0704-385046.

Vi hörs!

Mattias Bjärnemalm
Valsamordnare Piratpartiet Skåne

 

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>