Vill du vara aktiv under valåret? Kom på medlemsmötet nu på söndag!

Hej Skånepirater,

Som vi redan informerat om håller Piratpartiet Skåne medlemsmöte nu på söndag kl 14:00 på Winstrupsgatan 1 i Lund (ingång via gården). Det är ett utmärkt tillfälle att träffa nya och gamla pirater och uppdatera dig om vad som häner i piratpariet i Sverige och i EU.

Det här är framför allt ett bra tillfälle att dyka upp om du funderat på att bli aktiv nu under valåret, och framför allt om du tänker dig som kandidat i kommun- eller regionval men även om du är helt ny och bara vill få en inblick i partiet är det ett utmärkt tillfälle.

Mötet beräknas hålla igång i två till tre timmar, och därefter kommer vi servera kvällsmat för de som vill stanna kvar och socialisera under kvällen. Givetvis finns där även kaffe och fika under själva mötet. Skulle du vara allergisk mot något får du gärna meddela mig så jag kan försöka lösa det så att det finns mat även för dig.

Vill du stoltsera med att du tänker dyka upp eller sprida info vidare till andra du tror kan vara intresserade så finns det ett event på facebook om mötet. Men all relevant information står även att finna på skane.piratpartiet.se.

Om du vill komma till mötet men bor en bit bort vet jag att det finns bilar som kommer gå från Helsingborg, Ystad, Malmö och Kristianstad, så om du vill bli upplockad på vägen från någon av dessa orter kan du höra av dig till mig så kan jag förmedla kontakt, eller skriv i facebookeventet. Och om du planerar att köra från någon annan ort får du gärna meddela mig detta så kan jag se om det finns någon som vill plockas upp i de trakterna.

Vänligen,

Mattias Bjärnemalm
Ordförande Piratpartiet Malmö
lokalvalssamordnare Piratpartiet Skåne

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>