Det mest fyllda veckan i Skåne i valrörelsen hittills!

Hej Skånepirater!

Jag vill börja med att tacka alla som kom och hjälpte till att packa paket i Malmö igår! Nu har vi i princip färdigställt allt som ska packas och vi kommer enbart behöva en arbetsdag till innan utskicket kan gå iväg. Den kommer dock först bli av nästa vecka då den här veckan redan är knökfylld av pirathändelser:

Idag, tisdag, hålls det en öppen EU-debatt i Helsingborg kl 18:00 på Dunkers Konserthus. Jag kommer delta i debatten från vår sida och jag hoppas ha gott om pirater i publiken. Alla är välkomna redan från 16:30 men du behöver föranmäla dig via den här länken. Debatten kommer streamas på www.helsingborg.se/live.

Det är även givetvis precis som vanligt flyersutdelningar i Helsingborg (kl 12), Lund (kl 15) och Malmö (kl 16:15). Kom gärna och hjälp till med det, att synas på gatorna är superviktigt för oss och kräver inte mycket mer än att du kan lägga lite tid och ett leende på dina medmänniskor. Efter Malmöutdelningen fikar vi på Pixel C.a.f.e.

Imorgon, onsdag, är det styrelsemöte för Piratpartiet Malmö, och även flyersutdelningar i Helsingborg, Lund och Malmö.

torsdag är det, utöver flyersutdelningar i Helsingborg, Lund och Malmö, även After Work på Ariman i Lund. Kom förbi och häng med pirater lite mer avslappnat. Det är även ett bra tillfälle att dyka upp om du vill ha lite affischer eller flyers att dela ut där du bor. Skicka då mig ett mail i förväg så att jag kan ta med mig det du vill ha till Ariman.

På förmiddagen på fredag ska jag tala på en skoldebatt på Österänggymnasiet i Kristianstad och vi ska även hålla bokbord där samtidigt. Vill du hjälpa till med bokbordet får du gärna höra av dig till mig, och jag ska köra dit från Lund så det finns möjlighet att åka med  i bilen om du kommer från det hållet.

På fredag eftermiddag kommer vi ordna en demonstration i Malmö mot den svenska datalagringen. Mer info om detta kommer inom kort, men planen är kl 17 vid Triangeln. Vill du hjälpa till att arrangera det hela får du gärna ta kontakt med styrelsen för piratpartiet Malmö eller slänga över ett mail till mig.

Lördagen kommer det hållas en inspirationsdag i Lund där vi tänkte försöka samla pirater från hela Skåne för att uppmuntra varandra att ge järnet den sista månaden fram till valet. Man kommer även kunna träffa vår EU-parlamentariker Amelia Andersdotter där. Mer info om detta kommer senare i veckan, och det finns redan ett event på facebook.

Det kommer även hållas flyersutdelning i Hässleholm mitt på dagen under lördagen.

söndag är det givetvis söndagsfika i Lund som vanligt från kl 15 och framåt. Kom till Winstrupsgatan 1 och avrunda veckan och hör allt om nästa vecka, som förmodligen kommer vara nästan lika fullspäckad med pirathändelser som den här. Till exempel kommer vår EU-parlamentariker Christian Engström titta förbi Ystad den 28 april.

Vill du veta mer om något av det som händer? Skicka mig ett mail på mattias.bjarnemalm@piratpartiet.se eller ring mig på 0704-385046. Eller gå med i vår sms-grupp för Skånepirater.

Jag hoppas vi ses i veckan!

Mattias Bjärnemalm
Valsamordnare Skåne & EU-kandidat

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>